loader
food1

Co nas odróżnia?

Nasza misja

W Meating Point wierzymy w mądrość starożytnej maksymy: jesteś tym, co jesz. Wybierając zdrowe i świeże produkty od lokalnych dostawców ułatwiamy zbilansowane i urozmaicone odżywianie osobom, które do wydajnej pracy potrzebują wartościowej diety.

Misja

Restauracje Meating Point mieszczą się w biurowcach, naszym celem jest dostarczanie pracującym tam osobom świeże, przygotowane na miejscu jedzenie – codziennie inne, zawsze pyszne.

Dobra, odpowiadająca indywidualnym potrzebom dieta wpływa nie tylko na samopoczucie, ale także na motywację i wydajność w pracy. W naszym menu znajdą dla siebie coś zarówno wegetarianie jak i mięsożercy, osoby z nietolerancjami pokarmowymi mają możliwość wyboru dań uwzględniających ich wymagania żywieniowe.

nasza misja

Aby zaproponować naszym klientom bogate w składniki odżywcze i mineralne potrawy, układając nasze menu kierujemy się sezonowością – podpowiedziami jakie dają nam pory roku.

Każdy z nas przyzna, że lekkie chłodniki najlepiej smakują latem, a zimą czekamy z apetytem na rozgrzewające zupy. We współpracy z dietetykiem opracowaliśmy listę składników, w oparciu o które tworzymy nasze zmienne, sezonowe menu. Zachęcamy do zapoznania się z nią, być może będzie ona dla Państwa kulinarną inspiracją.

Dietetyczka

porady naszego dietetyka